Personvernpolicy

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi innhenter informasjon fra deg når du registrerer deg på vår side, legge inn en bestilling, abonnere på vårt nyhetsbrev eller fylle ut et skjema.

Ved bestilling eller registrere deg på nettstedet vårt, når det er hensiktsmessig, kan du bli bedt om å oppgi: navn, e-postadresse eller postadresse. Du kan imidlertid besøker nettstedet vårt anonymt.

Hva bruker vi opplysningene dine til?

Noe av informasjonen vi samler inn kan bli brukt på en av følgende måter:

 • For å tilpasse din opplevelse

  (din informasjon hjelper oss til bedre å svare på dine individuelle behov)

 • For å forbedre vår hjemmeside

  (vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre nettsider tilbud basert på informasjon og tilbakemeldinger vi får fra deg)

 • For å forbedre kundeservicen

  (din informasjon hjelper oss til å mer effektivt svare på dine forespørsler til kundestøtte og støtte behov)

 • For å behandle transaksjoner
  • Din informasjon, enten offentlig eller privat, vil ikke bli solgt, byttet, overføres, eller gitt til andre selskap, uansett grunn, uten ditt samtykke, annet enn for den uttrykkelige hensikt å levere det kjøpte produktet eller tjenesten du har forespurt.
 • For å administrere en konkurranse, forfremmelse, undersøkelse eller annet nettsteds funksjon
 • For å sende periodiske e-poster
  • E-postadressen du oppgir for ordrebehandling, kan bli brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer vedrørende din bestilling, i tillegg til å motta sporadiske selskapsnyheter, oppdateringer, relatert produkt eller tjeneste informasjon, etc.

  Merk: Hvis du på noe tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet på fremtidige e-postmeldinger, inkluderer vi detaljerte avmeldingsinstruksjonene på bunnen av hver e-post.

Hvordan beskytter vi opplysningene dine?

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten av din personlige informasjon når du foretar en bestilling eller delta sender, eller få tilgang til din personlige informasjon.
Vi har bruken av en sikker server. Alle leverte sensitiv informasjon overføres via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og deretter kryptert i vår betaling gateway leverandører database bare å være tilgjengelig for de som er autorisert med spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer, og er pålagt å holde informasjonen konfidensiell.

Bruker vi informasjonskapsler?

Ja (Cookies er små filer som et nettsted eller tjenesteleverandøren overføringer til datamaskinens harddisk via din nettleser (hvis du tillater) som gjør det mulig for nettsteder eller tjenesteleverandører sine systemer å gjenkjenne nettleseren din og fange og huske visse opplysninger).
Vi bruker cookies for å hjelpe oss å huske og behandle gjenstandene i handlekurven, forstå og lagre innstillingene for fremtidige besøk og holde styr på reklame.

Vil vi avsløre informasjon til utenforstående?

Vi vil ikke selge, bytte eller på annen måte overføre til utenforstående parter personlig identifiserbar informasjon. Dette inkluderer ikke betrodde tredjeparter som bistår oss i drift vår hjemmeside, drive vår virksomhet, eller service deg, så lenge disse partene enige om å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også gi ut informasjon når vi mener utgivelsen er hensiktsmessig å overholde loven, håndheve vår side retningslinjer, eller beskytte vår eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personlig identifiserbar informasjon om besøkende gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annet bruk.

Tredjeparts lenker

Av og til, etter vårt skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på våre nettsider. Disse tredjeparts nettsteder har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Vi har derfor ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til disse nettstedene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten av nettstedet vårt og tar gjerne imot tilbakemeldinger om disse nettstedene.

Bare Personvern - Online Privacy Policy Only

Dette online personvern gjelder bare for informasjon innhentet gjennom vår nettside og ikke til informasjon som er samlet offline.

Samtykke

Ved å bruke vår side, samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

Endringer i våre retningslinjer for personvern

Hvis vi bestemmer oss for å endre vår personvernpolitikk, vil vi legge ut disse endringene på denne siden, og / eller oppdatere Personvern endringsdato nedenfor.
Denne politikken ble sist endret 11.09.2014